Carnaval, maar dit jaar even niet…

Zoals jullie misschien wel weten, zijn wij enorme carnavalsfans. Niet alleen Carnaval trouwens, elke enigszins feestelijke gelegenheid mag wat ons betreft uitgebreid gevierd worden. En dat is onze dame dan ook met de paplepel in gegoten.

Al eerder schreef ik over onze party animal in opleiding en hoe ons toen tweejarige feestnummertje tijdens de carnaval in een overvolle zaal met lallende mensen en keiharde feestmuziek door de mensenmassa rende, met haar kontje schudde en in het rond sprong alsof ze thuis op tafel stond te dansen. Ik ben er van overtuigd dat haar enthousiasme dit jaar niet minder was geweest, hoewel de eenkennigheid momenteel wel wat roet in het eten lijkt te gooien.

Helaas kunnen we dit jaar niet genieten van haar dansmoves, schattige verkleedkleding, de gave optochten, uitbundige feestjes en alle gezelligheid rondom Carnaval. We zullen het thuis moeten doen met een livestream en een overenthousiaste, dansende peuter. Daarom genieten we nog maar even van hoe het ooit was…

10 februari 2018 schreef ik bij deze foto op social media:
Ben je 7 weken oud,
Vier je je eerste carnaval,
Win je meteen een prijs!

De eerste prijs die je in je kleine leventje won was de kinderprijs tijdens de carnavalsoptocht in Lisse. Ik zal het niet ontkennen, met de paplepel ingegoten, is iets te zacht uitgedrukt 😉

Mama-Ri schrijft (meestal met een grote knipoog) over het ouderschap in de breedste zin van het woord en is te volgen op Facebook: Mama-Ri, Instagram: @mama.ri89 en op http://www.Mama-Ri.blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s