Bijzondere verrassingen

Nog altijd blijven de reacties op ons verhaal me verrassen. Soms in negatieve zin (‘Je bent er nu toch wel overheen?’ of ‘Heb je soms aandacht nodig?’), maar gelukkig vaker in de positieve zin: mensen die ons willen helpen, laten weten dat ze meeleven, tips over het traject delen of ons willen steunen met een liefdevol cadeautje. Over dat laatste schreef ik al eens een gedicht genaamd ‘Troost’, dat je hieronder terug kunt lezen.

Kort geleden werd ik weer zomaar benaderd met een bijzonder, lief aanbod. Natural giftshop wilde speciaal voor Lynn☆ een prachtige herinneringendoos maken. Mijn gebroken hart smolt kort weer even samen van zo’n lief gebaar. Deze week hebben wij de doos ontvangen, er een aantal waardevolle spullen ingedaan en hem een mooi plekje gegeven naast die van haar grote zus, want je begrijpt dat we er voor haar gelijk een bij besteld hebben!

Bedankt voor dit soort spontane, bijzondere gebaren uit onverwachte hoek! Ook al krijgen we Lynn☆ er niet mee terug, het is ‘fijn’ om te weten dat sommige onbekenden nog meer meeleven dan de mensen waar je het juist zo van had verwacht. Ik zie het maar zo: waar de ene verwachting wordt teleurgesteld, komt er een andere bijzondere verrassing voor terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s