Bedankt

Vandaag, de dag na jouw uitgerekende datum, de dag na ‘the wave of light’, de dag na ‘Baby Loss Awareness Week’ wil ik iedereen bedanken die aan ons heeft gedacht. Bedankt voor de lieve kaarten, bloemen en cadeautjes: van een prachtige beschermengel tot een doos met troost chocola. Voor de appjes, de DM’s en voor de kaarsjes: Bedankt!

Ik probeerde er een gedichtje over te schrijven, maar de woorden werken niet mee. De emotie zit te hoog en mijn hoofd maakt er een rommel van. Ik ben niet verder gekomen dan deze zinnen:

♡Cadeautjes met kaart
♡Ballonnen met taart
♡Veel lieve berichtjes
♡Onbeschrijfelijk veel waard

Gelukkig is de clue wel duidelijk: Bedankt voor alle liefde die onze kant op wordt gestuurd! Het maakt niets goed, het brengt Lynn☆ niet terug, maar de steun die we hieruit halen is onbeschrijfelijk (zo onbeschrijfelijk dat ik er niet eens een gedichtje over kan schrijven😅)!

Ondanks de confrontatie met onze lege armen, geen verjaardag en geen feest, hebben we er toch een bijzondere dag van gemaakt: ballonnen, taart, cadeautjes en een feestmaaltje bij de Mac. Lynn☆ speelde de hele dag de hoofdrol, helaas niet hier, maar zo toch voor altijd bij ons💖

#uitgerekendedatum
#wijzijnnooitvoorbij
#altijdeenkindtekort

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s