Franse vakantievibes

Jaaa, de nieuwe auto heeft de grootste proef doorstaan! Na acht dagen Frans genieten met een lekker Nederlands tintje, werden wij vanochtend weer wakker in ons eigen tweepersoonsbed dat ruimte biedt aan drie slapers. Aan de terugreis proberen te beginnen met een lege accu, zien we maar als een typisch kleinigheidje, want hee, dankzij onze gezellige Nederlandse vakantievrienden was ook dit probleempje zo weer opgelost!

Met de nodige electrische apparaten en voornamelijk ongezonde snacks deed onze kleuter het eigenlijk buitengewoon goed op de achterbank. En wanneer we dan echt het toppunt van een ongezellige vakantierit dachten te gaan bereiken, besloten we de dichtstbijzijnde ‘gele M’ te verblijden met een bezoekje van dit trio hongerige, maar nog net niet chagrijnige, toeristen.

Vandaag ruimen we de auto nog maar even uit, hier hadden we vannacht natuurlijk echt geen zin meer in. Want ja, we zouden geen echte Nederlanders zijn als we die laatste dag niet volledig zouden benutten. Tussen de honderden andere nationaliteiten, moesten we natuurlijk wel een paar leuke familie- en vakantiekiekjes schieten bij de Eiffeltoren!

Zo, die kan ook weer van de Europese bucketlist!

Frankrijk 2022☀️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s