Vader- en moederdag

Morgen is het weer zo ver: Vaderdag!

Gaan vader- en moederdag er bij jullie wel echt zo romantisch aan toe als de reclame’s op TV doen geloven? Bij ons lijkt nooit iets ‘volgens de boekjes’ te gaan, dus streven wij daar ook maar niet meer naar.

‘Daar sta je dan op je eerste moederdag, met een baby, in de regen, op de vluchtstrook te wachten tot je pappie je komt halen. Fantastisch… Een lekke koppakking, auto total loss en dag moederdag ontbijtje bij een luxe hotel in de buurt…’

Lees hier ons hele (eerste) Vader- en moederdagavontuur!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s