Peuter quarantainedingen

Koekjes, cakejes en nog wat koekjes gebakken, geknutseld, gedanst, verkleedfeestjes en een slaappartijtje in de woonkamer. Zo nu en dan een frisse neus gehaald in de tuin en stiekem dagelijks genoten van wat extra schermtijd om deze eenzame isolatie door te komen. Als kers op de taart werden we regelmatig verblijd met een typische driftbui op het niveau van de peuter. En terecht. Al die tijd binnen op de lip van je ouders is niks. Gewoon stom. Wat zijn wij blij dat het eind in zicht is.

Papa’s verjaardag

Het hoogtepunt van onze week valt precies op papa’s verjaardag. Niet dat we het nu groots kunnen vieren, maar een leuk cadeautje is het wel. Dus gaan we morgen naar buiten, weer of geen weer! Verjaardagsvisite durft waarschijnlijk toch niet naar ons ex-quarantainehuis te komen en zo wel: wij zijn niet thuis! Na ruim een week eenzame opsluiting, MOETEN wij morgen gewoon de deur uit.

Het gewone leven

Genoeg gezien hier binnen, tijd om het gewone leven weer op te pakken en uit te kijken naar maandag. De dag dat we kunnen zien hoe ons ukje in mijn buik het er vanaf heeft gebracht in deze Coronatijd.

Spannend…

Wordt weer vervolgd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s