Het allerleukste aan paaseieren zoeken  

Tradities, tradities, we hebben ze allemaal. Zeker rondom feestdagen als Pasen zijn de tradities niet aan te slepen. Op school heeft onze dochter al paaseieren gezocht, zijn er paashazen geknutseld en kwam de paashaasjuf persoonlijk op bezoek, thuis hebben we de paasversiering een gezellig plekje gegeven en natuurlijk een vrolijke paastak versierd.

Aangezien papa niet zo’n ontbijt-mens is, begonnen wij 1e paasdag niet met een paasontbijt, maar wat wil een peuter nog meer, met chocolade paaseieren. Als ik me dan verplaats in het mysterieuze peuterbrein en mijn herinneringen aan mijn kindertijd hier mee combineer, kan ik me niets anders bedenken dan dat ze de gevonden eitjes zo snel mogelijk op wil eten. Niets zo veranderlijk als het weer én niets zo veranderlijk als de gedachtegang van een peuter, wat schetst mijn verbazing na een blije zoektocht naar zo veel mogelijk chocolade?

Ze gaat niet zomaar mee naar binnen om een chocolade-ei-ontbijt op te peuzelen!  Echt niet, het is veel leuker om die eitjes van de glijbaan te zien rollen!

Fijne paasdagen vanuit Hillegom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s