Product review: Soozly

Naast partner, dochter, zus, tante, vriendin, welzijnsmedewerker en vrijwilliger is Mama-Ri natuurlijk gewoon maar een moeder die haar verhalen over het ouderschap bundelt op haar website en op Facebook.

Uiteraard blijft het delen van deze schrijfels de hoofdmoot van de pagina, maar naast het schrijven voor A3 Baby&Kids mag ik ook een leuk ander projectje uitvoeren.

Deze week werd er een pakket bezorgd met twee Soozly kruiken. Ik moet eerlijk bekennen dat wij bij onze dochter de ‘gewone’ kruik hebben gebruikt. Iedereen die zich ooit ook maar lichtelijk verdiept heeft in het verzorgen van een baby moet ze kennen, zo’n stalen kruik waar je een zak omheen doet die je tegenwoordig met 1001 verschillende printjes kunt vinden. Sommige nog duurder dan de kruik zelf. Goed over die kruiken ga ik het dus niét hebben, maar eerlijk is eerlijk: ik was lichtelijk sceptisch over het nut van deze elektrische kruiken.

Nou komt ie…

Na het kort doorlezen van de gebruiksaanwijzing viel mijn mond nog net niet open. Opladen in ca. 8 minuten, urenlang heerlijk warm, oplaadbaar en draadloos?! Klinkt interessant, toch? Bijna te mooi om waar te zijn. Zeker als je diezelfde avond met buikpijn naar bed gaat.

Je voelt hem aankomen hè: naar bed met Soozly.

Na even te rommelen met de oplader, die overigens heel duidelijk aangeeft of hij aan het laden is of niet, ligt de kruik gewoon op mijn nachtkastje op te warmen. Dat is oprecht een stuk makkelijker dan bij iedere nachtvoeding naar beneden, in je badjassie, op die koude keukenvloer, wachten tot de waterkoker klaar is om die stalen kruiken te vullen.

Klik. Niks over gelogen, na een minuut of 8 slaat ie uit, omdat ie op temperatuur is én inderdaad heerlijk warm. De temperatuur is wat mij betreft precies goedgekeurd voor vrouwelijke buikpijntjes 😉

Lieve, warme Soozly!
Waar was je bijna 2 jaar geleden toen ik je nodig had? Wij gaan nog jaren van je genieten bij onze lage rugpijntjes, vervelende buikkrampen, warme avondjes op de bank en hopelijk ooit nog voor heerlijke warme nachten met een mini-mensje 💖

Ik neem alle negatieve uitspraken terug die ik ooit heb gedaan over nieuwe technologie:
Wat..
Een..
Uitvinding!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s