Product Review: A3 Baby&Kids Buggy haken

Ze bestaan van ontelbare merken en die merken verkopen dan ook nog tig verschillende modellen: buggy haken, boodschappen hangers, tassen haken of buggy hangers, geef het maar een naampje. Ik denk dat iedere ouder ze wel heeft of in ieder geval kent (of mist): haken die je aan je kinderwagen bevestigt om daar vervolgens je overvolle, maar niet te zware boodschappentassen aan te hangen.

Helaas hebben niet alle haken een eeuwig leven. We hebben er inmiddels al verschillende gehad, sommige van hard plastic die tijdens het inklappen van de kinderwagen klem kwamen te zitten en afbraken. Of die spontaan afbraken omdat er toch net iets te veel gewicht aan hing. Haken die niet gesloten zijn, waardoor bij een rare beweging alsnog  alles op de grond terecht kwam. Of een haak die zo groot is dat de tassen tijdens het lopen ter hoogte van mijn knieën hangen, alles behalve ideaal.

Zo kwam ik terecht bij de ‘A3 Baby&Kids aluminium buggy haken’. Allereerst was ik blij verrast doordat ze per twee worden verkocht. Ik vind de haken zeer prettig in gebruik doordat de haken bevestigd worden met klittenband. Hierdoor passen ze op elke kinderwagen en schuiven niet over het handvat. Je kunt ze dus bevestigen waar je wilt, zonder dat de zwaartekracht zijn werk doet. De haak is van stevig materiaal gemaakt, hij heeft dus (waarschijnlijk) wel een eeuwig leven in tegenstelling tot menig andere haak. En dit geldt ook voor de inhoud van de tassen die je er aan hangt, aangezien de haak gesloten is.

Multifunctioneel

Nu onze kinderwagen stof staat te happen aangezien onze peuter zich echt niet meer zittend laat vervoeren, ben ik tot de conclusie gekomen dat de haak multifunctioneel is. De haak is namelijk ook prima te bevestigen aan het stuur van mijn nieuwe fiets met voordrager! Ook daarop blijft mijn boodschappentas nu prima staan, zonder dat ik hem hoef vast te houden.

En voor minder dan een tientje (voor twee stuks), kan het al helemaal geen miskoop zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s