Daar ben je dan!

Na maanden, of misschien zelfs jaren, ‘gewoon maar wat schrijven’ en mijn verhalen met vrienden delen tussen de foto’s op Facebook. De ellende van me af schrijven, waar nodig. Emotionele verhalen vormgeven om soms ook nog voor te dragen. Hele mooie dingen in een nog mooier jasje te steken, dat probeerde ik, op mijn manier.

Okee, het was best even slikken, even zoeken en even knutselen. Het voelt bijna hetzelfde als mijn allereerste sollicitatie, je weet wel, zo’n sollicitatie toen je nog minderjarig was en op zoek was naar een weekendbaantje. Maar ik heb mezelf aangenomen en vanaf nu zal ik mijn verhalen via verschillende media delen met iedereen die het maar lezen wil. Ik zal mij vooral richten op het ouderschap, ouder worden en ouder zijn. En dat in de breedste zin van het woord, dus vat mijn slogan op zoals je hem lezen wilt.

Daar ben je dan! Mijn allereerste, echte blog.
Daar ben je dan! Het begin van mijn ziel en zaligheid, geschreven vanuit mijn hart.
Daar ben je dan! En ik hoop dat jullie het fijn zullen vinden om met mij mee te lezen en te leven.

Alvast mijn excuses als de vormgeving en frequentie niet helemaal gaat zoals gehoopt, ik ben erg zoekend naar de juiste weg en sta dan ook open voor alle opbouwende feedback.
Tot snel!
MamaRi

7 gedachten over “Daar ben je dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s